Om oss

Vår affärsidé ”Att vara ledande leverantör av högkvalitativa maskindelar och tekniskt kunnande till nordisk processindustri”

Våra kunder

Våra kunder är det allra viktigaste för oss! Vi levererar maskindelar till de flesta pappersbruken i Sverige, till tryckerier, gummi/plastindustri och livsmedelsindustri men även till lite mer ovanliga områden så som slitsknivar till wellpappindustrin. Ingenting är för litet eller för stort för oss. Vi är stolta att kunna säga att våra äldsta kunder är lika gamla som företaget och har fortfarande förtroende för oss. Vi kan processindustri och kommer gärna till er för att hitta lösningar som kan effektivisera er tillverkning. Ett nytt affärsområde som växt mycket det senaste åren är säkra handskärverktyg avsedda till all typ av industri. Vi levererar de bästa säkerhetshandknivarna både med metallblad och keramiska blad till alla typer av företag och hjälper varje dag våra kunder att minimera risken att råka ut för allvarliga skärskador på sin arbetsplats. Besök www.sakerhetsknivar.se för att se hela vårt sortiment!

Vår historia

1977 fick Ingenjörsfirma CH.Borin sin första order. Christian Borin hade en vision om att bli en ledande aktör inom svensk processindustri. Att leverera högkvalitativa maskinknivar ifrån Tyskland till svensk pappersindustri. Det blev mer än så. Redan i början av 80-talet hade verksamheten vuxit och omfattade nu det mesta inom maskinutrustning för den tillverkande industrin så som papper, plast, gummi, livsmedel, förpackning mm. I början på det nya seklet började verksamheten även i liten skala leverera säkerhetshandknivar som en av pionjärerna i Sverige, nu har det vuxit och blivit ett eget affärsområde. Med 40 år av erfarenhet i bagaget kan Borin garantera den bästa branschkunskapen, gediget tekniskt kunnande och högsta kundservice.

Vår vision

Att vara mest anlitad leverantör inom svensk processindustri med 100% nöjda kunder.

Vår privacy policy

Borin AB följer dataskyddsförordningen, GDPR. För att läsa vår privacy policy och ta del av hur vi hanterar personuppgifter klicka här privacy policy Borin